Noord-Nederlands-Duitse Netwerkclub

Over de club

Netwerken: hoe haal je er meer uit?

Eén van de basisprincipes van MARKETING is dat mensen het liefst zaken willen doen met iemand die ze kennen, vertrouwen en vooral aardig vinden.

Netwerken doe je negentig procent van de tijd. Als je dat niet in de gaten hebt, doe je iets verkeerd.

Om aan klanten te komen, moet je zoveel mogelijk mensen vertellen wat je doet. Hoe kun je zoveel mogelijk mensen vertellen en/of kenbaar maken wat je doet en ook nog kennen, aardig vinden en vertrouwen? Eén van de oplossingen is het netwerken. Door je aan te sluiten bij een netwerkclub kom je met veel mensen in contact en kunnen mensen horen dat je in de “markt” bent.

Omdat je ze persoonlijk ontmoet, leren ze je niet alleen kennen, maar ook nog vertrouwen en misschien zelfs aardig vinden. Als u erg druk bezet bent en niet altijd aanwezig kunt zijn op onze meetings/bedrijfsbezoeken zijn onze BN&m website en BN&m Magazine, waar u alle belangrijke gegevens kunt vinden, een medium dat ook effectief kan zijn. Netwerken is en blijft een van de belangrijkste marketingstrategieën.

Want iedereen kan in principe een potentiële klant van je zijn, of je er naar doorverwijzen.

Doe vooral aan “follow-up”.

De effectiviteit van netwerken valt of staat hiermee. Je kunt netwerken wat je wilt, maar als je niet aan follow-up doet zullen de resultaten erg tegenvallen.

Een visitekaartje krijgen is meestal belangrijker dan een visitekaartje geven! Bel voor een vervolgafspraak; die is meestal zo gemaakt, want jullie hebben immers in een ongedwongen sfeer nader kennis gemaakt.

Doelstelling:

Nieuwste magazine

Magazine editie 49 - Business Networking & more

Komende evenement

BWM Martinistad

Nieuwste foto's

  • Netwerkbijeenkomst  VentureLab - IHOG - Business Networking & more
  • Netwerkbijeenkomst  VentureLab - IHOG - Business Networking & more
  • Netwerkbijeenkomst  VentureLab - IHOG - Business Networking & more
  • Netwerkbijeenkomst  VentureLab - IHOG - Business Networking & more

Onze leden:

© 2024 Business Networking & more | Google+ | Gemaakt door: Hoogma Webdesign