Noord-Nederlands-Duitse Netwerkclub

Oostgrunn.nl

Oostgrunn.nl Beerta - Business Networking & more

Hoofdstraat 241
9686 PC Beerta

Tel. 0597-870044
Mob. 06-45466932
E-mail 
Website www.oostgrunn.nl

Initiatief ‘Oostgrunn.nl’ betrekt bewoners en ondernemers bij promotie van de regio Oost-Groningen.

“Het is hier zo lekker wonen. Die rust en die ruimte. Fijne mensen. Ik ben altijd weer blij om thuis te komen na een vakantie of een rit naar de randstad”. Zomaar een citaat van een Oost Groninger. Als je echt luistert naar inwoners en bezoekers van Oost Groningen, dan bestaat het gebied met verloederde dorpen, ongemotiveerde mensen en uitgestorven straten helemaal niet. Op de nieuwe website www.oostgrunn.nl kunnen de ervaringsdeskundigen nu zelf vertellen wat het gebied in hun ogen is: Een prachtige regio, waar het fijn wonen, werken en leven is. De website wordt ingezet om Oost Groningen te promoten en hardnekkige vooroordelen uit de wereld te helpen.

Initiatiefnemer Leo Hoogma wil de sterke kanten van het gebied benadrukken. Het mooie landschap. De mentaliteit van de mensen. De kansen die je hier hebt als ondernemer. Het prettige en betaalbare wonen. Iedereen heeft er baat bij als Oost Groningen positief op de kaart wordt gezet.

Daarom is de website www.oostgrunn.nl gemaakt. De website is het zichtbare resultaat van een achterliggend project ter promotie van de streek. “In dit project benutten we de motivatie van de ondernemers, gemeenten en inwoners zelf. Ze kunnen direct bijdragen aan de versterking van hun regio”. Het betrekken van inwoners en ondernemers bij de promotie van hun eigen regio is dan ook één van de kernactiviteiten van dit project.

Sportclubs, verenigingen en andere organisaties met een samenlevingsoogmerk kunnen informatie over hun club plaatsen op de site. Maar ook verslagen of wedstrijduitslagen zijn van harte welkom. Ook musea kunnen zich aanmelden. De website biedt hen een extra kanaal om tentoonstellingen en activiteiten onder een breed publiek kenbaar te maken. Inwoners kunnen 1000 en 1 redenen opgeven, waarom Oost Groningen een prachtige regio is. Ook kunnen ze hun ervaringen delen en een beoordeling geven op alle deelnemers die op de website staan.

De site is behalve informatief ook leuk om te bekijken. Op de website is een weerstation en een webcam aangesloten die een actueel beeld geven van de regio.

Ondernemers kunnen eveneens hun bedrijfsprofiel op de site plaatsen, inclusief logo, foto’s en een link naar de eigen site. Hiervoor betalen ze een kleine vergoeding van 65 euro per jaar. Daarmee worden de kosten gedekt voor het benaderen van de organisaties, het beheer van de site, en de achterliggende databases. De bedrijvengids die op deze manier ontstaat is uniek, door de bundeling van bedrijven die zich specifiek in Oost Groningen bevinden.

Een overzicht van alle leden vindt u op deze pagina.

Nieuwste magazine

Magazine editie 49 - Business Networking & more

Komende evenement

BWM Martinistad

Nieuwste foto's

  • Netwerkbijeenkomst  VentureLab - IHOG - Business Networking & more
  • Netwerkbijeenkomst  VentureLab - IHOG - Business Networking & more
  • Netwerkbijeenkomst  VentureLab - IHOG - Business Networking & more
  • Netwerkbijeenkomst  VentureLab - IHOG - Business Networking & more

Onze leden:

© 2024 Business Networking & more | Google+ | Gemaakt door: Hoogma Webdesign